قانون 2 دقیقهای برای #چرای بی رویه دام در 2 فصل
قانون 2 دقیقهای برای #چرای بی رویه دام در 2 فصل
Blog Article
سایت ملیون ایران > آخرین مطالب > تبعات چرای بیرویه دامها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوهها تبعات چرای بیرویه دامها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوهها
شسته شدن خاک سطحی بر اثر رواناب ناشی از بارش باران زیاد میتواند در صورت عدم حضور پوشش گیاهی مناسب باعث فرسایش خاک شود.
پاسخ: خاک ها در رنگ، بو، جنس، اندازه ذرات، نرمی و زبری ذرات با هم فرق دارند.
علیرضا رحمتی، معاون مدیرکل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به تبعات چرای بیرویه دام در البرز مرکزی، اظهار کرد: فرسایشپذیری بالای خاک از جمله پیامدهای چرای بیرویه دام است.
جبهه ملی ایران – اروپا و سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور: سقوط رژیم بشار اسد سرنوشتی در انتظار جمهوری اسلامی
ریزش شدید داشتم داروهای خانم دکتر فوق العاده بود نوبتی ثبت نشده است سوالات متداول
چرای بیرویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه میشویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین میبرد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.
معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست
زاگرس یکی از اقلیمهای با ارزش و مهم زیستمحیطی کشور است که با تخریبهای گستردهای در سالهای اخیر روبرو بوده است. از جمله این عوامل میتوان به وجود ۳۶ میلیون دام در منطقه اشاره کرد. هادی کیادلیری – رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه آزاد – درباره این موضوع میگوید: تنها وجود ۱۶ میلیون دام در این منطقه مجاز است و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری حتماً برای حل این مشکل باید برنامه ریزی کنند.
تمامی حقوق این وبسایت محفوظ است و انتشار مطالب آن با ذکر منبع بلامانع میباشد
آبیاری بیش از حد باغ شما میتواند با شستن خاک، فرسایش را تسریع کند. اگر میتوانید click here از آب کمتری استفاده کنید یا یک سیستم آبیاری قطرهای نصب کنید. از آنجایی که یک سیستم قطرهای تنها مقادیر کمی آب را در یک زمان تحویل میدهد، هیچ سیل آبی در سطح برای حمل خاک سطحی وجود ندارد.
نیلا گفت: سهشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۲۰:۲۳ عالی بود
نوک و بالای تپههای بدون پوشش گیاهی معمولا در معرض قرار میگیرند و بیشترین آسیب را متحمل میشوند.
به گفته احمد رحمانی - عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور- در حال حاضر تنها ۱۰ درصد از جنگلهای کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند و در عین حال حتی برخی جنگلهای حفاظت شده هم توسط چرای دام آسیب میبینند.